Миљан Ћаћић троструки шампион Србије у каратеу

0

Протеклог викенда су у Чачку одржана два најважнија државна такмичења у каратеу, а кулски каратисти су и овога пута остварили одличне резултате. Миљан Ћаћић је по трећи пут за редом постао шампион Србије у категорији млађи сениори (-60кг) и тим невероватним низом потврдио врхунску класу и вишегодишњу доминацију. Он је на првенству Србије, као члан КК “Хајдук” и репрезентативац Србије  до златне медаље дошао без изгубљеног поена и урадио нешто што је ретко ко до сада успео, да три године за редом буде шампион. Он ће за месец дана наступити на Балканском шампионату у Црној Гори, а у клубу очекују да ће Ћаћић учинити све да и овога пута оствари подвиг.

IMG-2bf50885c2093fd5b906969858da8ff6-V
– На Купу Србије су заблистале наше девојке, како екипно тако и појединачно. У екипној конкуренцији је женска екипа после одличног наступа освојила 2. место и вицешампионску титулу. Екипа је наступила у саставу: Рајић Милица, Војиновић Нина, Ђикић Александра, Тот Елеонора. У појединачној Конкуренцији је Рајић Милица у категорији женских нада (-44кг) такође имала изузетан и пожртвован наступ и освојила друго место и вицешампионску титулу. Милица је са овом сребрном медаљом наставила успешан низ који траје годинама и тај континуитет јој гарантује место у репрезентацији Србије – каже тренер КК “Хајдук” Кула Никола Гребер.

IMG-8c3e4e7ddf2557c01f76b8408deca762-V

– У клубу смо врло задовољни постигнутим резултатима који су у великој мери у складу са плановима постављеним на почетку сезоне. Резултат тога је и позив за чак 9 наших такмичара за зимски репрезентативни камп – изјавио је тренер Никола Гребер. Он је напоменуо да су поред њега на првенству Србије уз екипу били тренери Бојан Перућица и Зоран Рашковић.

IMG-f649505f89bfd62b2475a7ab7c745171-V

Поделите

Коментари су затворени.