Компанија „Делфи“ нуди шансу за посао

0

Компанија „Делфи“ организује у Кули презентацију и позива све заинтересоване кандидате да из прве руке добију информације о компанији, условима рада и понудом за посао. У оквиру презентације
„Делфи отворена врата“ предвиђено је и интервјуисање кандидата.Презентација ће се одржати у Малој Сали Скупштине општине Кула у петак, 27. октобра у 10.30 часова.

Како истичу у компанији „Делфи“, осим добрих радних услова, окружења с развијеном технологијом и тренинг-центром, бенефиције и компензације запослених су конкурентне и у складу с праксом у региону.

Компанија Делфи нуди редовну и сигурну зараду, плаћене путне трошкове,трошкове топлог оброка и регреса, као и могућност напредовања и награђивања, наводе из компаније „Делфи“.

Untitled-3-01

Уколико неко од кандидата није у могућности да присуствује презентацији, за посао може конкурисати и путем мејла:делпхипосао@делпхи

Делпхи је глобални лидер и једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије, производи електричне инсталације за путничка возила различитих произвођача аутомобила широм Европе. Фабрика се налази у Новом Саду, у радној зони Север 2.

 

Поделите

Коментари су затворени.