Јавни позив пољопривредним произвођачима за субвенционисање камате и/или накнаде за краткоточно кредитирање пољопривредне производње

0

Јавни позив Пољопривредним произвођачима са територије општине кула заинтересованим за субвенционисање камате и /или накнаде за краткорочно кредитирање пољопривредне производње – набавку обртних средстава у 2017. години.

Јавни позив се упућује регистрованим пољопривредним произвођачима са територије општине Кула који су заинтересовани за пољопривредне краткорочне кредите код пословних банака за набавку обртних средстава, на период од 12 месеци, уз учешће општине у субвенционисању камате и/или накнаде, у висини 100 %.

Банка која је испунила услове Јавног позива који је расписао Председник општине и која ће одобравати пољопривредним газдинствима субвенционисане кредите за набавку обртних средстава је:

ОТП банка Србија а.д. Нови Сад – филијала Кула, Лењинова бр.1

 Укупна средства за субвенционисање камата и/или накнада на одобрене краткорочне кредите  износе 5.000.000,00 динара и обезбеђена су у буџету општине за 2017. годину.

Комплетан текст Јавног позива можете прочитати овде. 

Пријаву за Јавни позив можете преузети овде. 

Поделите

Коментари су затворени.