Promocija romana „Nigde nema te“ Jelene Bačić Alimpić

0

Jedna od najčitanijih književnica na srpskom jeziku Jelena Bačić Alimpić, predstaviće sutra u Kuli svoj novi roman „Nigde nema te“. Promocija romana će se održati u Koncertnoj sali Škole za osnovno muzičko vaspitanje. Promocija knjige je zakazana za 19 časova, a organizator književne večeri je Narodna biblioteka.

– Roman „Nigde nema te“ – kaže priređivač ove knjige –  protkan je najdubljim emocijama i moralnim dilemama o dobru i zlu, o ljubavi i mržnji, o životu i smrti, poverenju i zahvalnosti u teškim životnim okolnostima. Jelena Bačić Alimpić, autorka danas najčitanijih romana na srpskom jeziku, napisala je britko i vešto, izuzetnu priču o nesvakidašnjoj ratnoj heroini.

Njen bestseler „Ringišpil“ (2010), preveden na makedonski i turski jezik, nagrađen je „Zlatnim Hit liberom“. Drugi roman „Pismo gospođe Vilme“ i treći „Poslednje proleće u Parizu“ takođe su ostvarili veliki uspeh i proglašeni su najčitanijim knjigama domaćeg autora u 2012. i 2014. godini u Srbiji. U oktobru 2015. godine objavljen je njen četvrti roman „Noć kada su došli svatovi“, prva knjiga iz trilogije „Kazna za greh“, koja je postavila nove rekorde u prodaji i čitanosti. Druga knjiga iz trilogije „Kazna za greh“, i autorkin peti roman – „Knjiga uspomena“, objavljena je u februaru 2016. godine. Roman „Nigde nema te“ objavljen je prošlog meseca.

Podelite

Komentari su zatvoreni.