Промоција романа „Нигде нема те“ Јелене Бачић Алимпић

0

Једна од најчитанијих књижевница на српском језику Јелена Бачић Алимпић, представиће сутра у Кули свој нови роман „Нигде нема те“. Промоција романа ће се одржати у Концертној сали Школе за основно музичко васпитање. Промоција књиге је заказана за 19 часова, а организатор књижевне вечери је Народна библиотека.

– Роман „Нигде нема те“ – каже приређивач ове књиге –  проткан је најдубљим емоцијама и моралним дилемама о добру и злу, о љубави и мржњи, о животу и смрти, поверењу и захвалности у тешким животним околностима. Јелена Бачић Алимпић, ауторка данас најчитанијих романа на српском језику, написала је бритко и вешто, изузетну причу о несвакидашњој ратној хероини.

Њен бестселер „Рингишпил“ (2010), преведен на македонски и турски језик, награђен је „Златним Хит либером“. Други роман „Писмо госпође Вилме“ и трећи „Последње пролеће у Паризу“ такође су остварили велики успех и проглашени су најчитанијим књигама домаћег аутора у 2012. и 2014. години у Србији. У октобру 2015. године објављен је њен четврти роман „Ноћ када су дошли сватови“, прва књига из трилогије „Казна за грех“, која је поставила нове рекорде у продаји и читаности. Друга књига из трилогије „Казна за грех“, и ауторкин пети роман – „Књига успомена“, објављена је у фебруару 2016. године. Роман „Нигде нема те“ објављен је прошлог месеца.

Поделите

Коментари су затворени.