Predavanje dr Nikole Čanka

0

Jedan od najpoznatijih motivacionih govornika u našoj zemlji, ali i u inostranstvu dr Nikola Čanak održaće u petak, 13. oktobra predavanje pod nazivom „Budi najbolja verzija sebe“. Predavanje će se održati u Sali Skupštine opštine Kula sa početkom u 19 časova.

– Živimo u vremenu velikih promena, koje je, više od bilo kog ranijeg, karakterisano značajnim podelama i različitostima – kaže Čanak i dodaje da se ta konstatacija odnosi na brojne aspekte života i sveta, a sa aspekta edukacije, adekvatno je odslikava konstatacija Erika Hofera (američkog filozofa i sociologa) koji je još davno rekao da: „Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni da uče, dok oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaju zatočeni u svetu koji više ne postoji!“.

On kaže da danas, možda više no ikada, postoji „glad za znanjem“ i neformalnom edukacijom, ali da je ipak mali broj onih koji, u svojoj proaktivnosti, svesno ili nesvesno pristupaju neformalnoj edukaciji i
ličnom razvoju vođeni svojim unutrašnjim pobudama i motivima u težnji ka samoaktualizaciji i realizaciji izazova definisanog vanvremenskim imperativom: „Budi najbolja verzija sebe!“.

Prof. dr Nikola Čanak, poznat u više desetina zemalja kao Doktor Nik, univerzitetski je profesor, učitelj, motivator, trener, sportista, lekar, naučnik, humanista i porodični čovek. Autor je dvanaest knjiga i udžbenika i preko stotinu audio i video CD-a iz primenjene psihologije, menadžmenta, marketinga, komunikologije i timskog rada, zdravog življenja – velnesa i ličnog razvoja. Tvorac je jedinstvenog sistema personalnog razvoja – TQL (Total Quality of Life). Održao je više hiljada predavanja širom svieta. Danas živi u Novom Sadu i bavi se personalnim koučingom, drži vebinare, seminare i predavanja” – stoji u najavi organizatora.

nikola-canak

Podelite

Komentari su zatvoreni.