Предавање др Николе Чанка

0

Један од најпознатијих мотивационих говорника у нашој земљи, али и у иностранству др Никола Чанак одржаће у петак, 13. октобра предавање под називом „Буди најбоља верзија себе“. Предавање ће се одржати у Сали Скупштине општине Кула са почетком у 19 часова.

– Живимо у времену великих промена, које је, више од било ког ранијег, карактерисано значајним поделама и различитостима – каже Чанак и додаје да се та констатација односи на бројне аспекте живота и света, а са аспекта едукације, адекватно је одсликава констатација Ерика Хофера (америчког филозофа и социолога) који је још давно рекао да: „Будућност припада онима који су у време великих промена спремни да уче, док они који мисле да више немају шта да науче, остају заточени у свету који више не постоји!“.

Он каже да данас, можда више но икада, постоји „глад за знањем“ и неформалном едукацијом, али да је ипак мали број оних који, у својој проактивности, свесно или несвесно приступају неформалној едукацији и
личном развоју вођени својим унутрашњим побудама и мотивима у тежњи ка самоактуализацији и реализацији изазова дефинисаног ванвременским императивом: „Буди најбоља верзија себе!“.

Проф. др Никола Чанак, познат у више десетина земаља као Доктор Ник, универзитетски је професор, учитељ, мотиватор, тренер, спортиста, лекар, научник, хуманиста и породични човек. Аутор је дванаест књига и уџбеника и преко стотину аудио и видео ЦД-а из примењене психологије, менаџмента, маркетинга, комуникологије и тимског рада, здравог живљења – велнеса и личног развоја. Творац је јединственог система персоналног развоја – TQL (Total Quality of Life). Одржао је више хиљада предавања широм свиета. Данас живи у Новом Саду и бави се персоналним коучингом, држи вебинаре, семинаре и предавања” – стоји у најави организатора.

nikola-canak

Поделите

Коментари су затворени.