Спортски викенд

0

Бројни спортски догађаји обележиће и  предстојећи викенд. Рукометаши Црвенке у првом колу првенства у Супер Б лиги пред својим навијачима дочекују екипу Врбаса. Ове две екипе су недавно одиграле сусрет у оквиру Чилетовог Меморијала, добио га је Врбас, али у табору Црвенке истичу да је борба за бодове нешто друго, те да ће уз подршку са трибина дати све да остваре победу на премијери. Сусрет рукометаша Црвенке и Врбаса ће у спортској хали у Црвенки бити одигран сутра, а почеће у 18 сати. Након нерешеног резултата са екипом „Полета“ из Сомбора у трећем  колу Прве Војвођанске лиге куглаши Хајдука Кула дочекују екипу  Сенте.

Рукометаши Сивца у првественој премијери иду у госте екипи Младост ТСК у Темерин. Сивчани су углавном сачували прошлогодишњи играчки кадар, добро су радили у припремном периоду, искуснији су за година прволигашког стажа и на тим детаљима граде оптимизам. Сусрет рукометаша Младости и Сивца ће у Темерину бити одигран у недељу, а почеће у 18 сати.

Овог викенда почиње фудбалско првенство у Првој лиги за жене, у којој се такмиче фудбалерке Полета из Сивца. Сивчанке у првом колу пред својим присталицама дочекују екипу Раднички 2012 из Ниша и надају се успеху. Овај сусрет ће на стадиону Полета у Сивцу бити одигран сутра, а почеће у 16 сати.

Шесто коло првенства у Сомборској подручној лиги обележиће сусрет Станишића и Црвенке, екипа које су у досадашњих пет сусрета оствариле по пет победа. Станишић је у предности, јер игра пред својим навијачима, али и Црвенчани истичу да ће игром показати да нису случајно на врху табеле. Овај сусрет је на програму сутра, а сутра ће на терен и фудбалери Хајдук јуниора који ће у Кули угостити екипу Борца из Бачког Грачаца. Форма Куљана је у успону и све осим победе „јуниора“ било би велико изненађење. Сутра ће играти и фудбалери Младости који ће у Крушчићу дочекати екипу ЖАК-а из Сомбора.

Крушчићани најављују победу, којом ће се искупити за катастрофу забележену у претходном колу у Бачкој Паланци. Остали наши подручни лигаши ће на терен у недељу. Липар пред својим присталицама дочекује
Војводину из Товаришева и победом би се Липарчани учврстили у горњем делу табеле. Русин у Руском Крстуру дочекује трећепласирану екипу Крила Крајине из Бачке Паланке, али осокољени победом коју су у претходном колу остварили у гостима најављују нови тријумф. Шести наш представник екипа Куле у недељу на Гедеру дочекује екипу Будућности из Парага. Куљани немају избора, морају победити уколико желе да се помере са последње позиције на табели. Сви сусрети у Сомборској подручној лиги ће почети у 15 сати и 30 минута.

У четвртом колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред фудбалери Полета из Сивца иду у госте Радничком у Ратково. Сивчани у прва три кола немају пораза и сигурно желе да тако остане и након овог гостовања. Сусрет фудбалера Радничког и Полета ће у Раткову бити одигран у недељу, а почеће у 15 сати и 30 минута.

У трећем колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги други разред Кулски фудбалски клуб КФК иде у госте екипи Тереквеша у Свилојево. Овај сусрет ће бити одигран у недељу, а почеће у 15 сати и 30 минута.

Ђорђе Бојанић

Поделите

Коментари су затворени.