Одржана 12. седница СО Кула – Донет Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Кула за 2017. годину

0

На 12. седници Скупштина општине Кула, која је одржана 31. августа 2017. године, а којом је предедавао председник СО Кула Велибор Милојичић, донета је Одлука о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе – општине Кула за 2017. годину, као и Одлука о финансијској подршци породици са децом и побољшавању услова за задовољавање основних потреба деце при образовању и васпитању.

Одборници СО Кула су на седници донели Годишњи програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Кула за 2017. годину, Одлуке о оснивању буџетског фонда за пољопривреду и рурални развој општине Кула за 2017. године и  Програм подршке за спровођења пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Кула за 2017. годину.

Скупштина општине Кула је прихватила Извештај о пословању ЈКП („Комуналац“ „Радник“ и „Водовод“) чији је оснивач општина Кула за 2016. годину и дала  сагласност на одлуку надзорног одбора ЈКП чији је оснивач општина Кула о расподели добити за 2016. годину. Поред тога, СО Кула је прихватила Извештај о пословању Дом здравља Кула за 2016. годину и именовала Комисију за утврђивање назива улица и одређивању празника општине Кула.
Такође, на 12. седници СО Кула је дала  сагласност на План рада Дома културе Руски Крстур за 2018. годину. Одборници су на почетку седнице СО Кула донели Решење о потврђивању мандата оборника у скупштини општине Кула Драгани Обрадов, изабраној са листе „Сигурно боље“  – Демократска странка – др Јован Јањић, уместо Бориса Шајтоша који је поднео оставку.

Поделите

Коментари су затворени.