Кула домаћин још једне фудбалске утакмице – Мађарска – Израел у 17 часова

0

Љубитељи фудбала поново ће након дужег времена имати прилику да гледају међународне фудбалске утакмице јер се данас и сутра у Кули играју две међународне утакмице омладинских селекција. Данас ће се на стадиону „Милан Средановић“ одиграти фудбалска утакмица омладинских репрезентација Мађарске и Украјине, док ће сутра омладинска репрезентација Србије дочекати Украјину. Утакмице почињу у 17 часова, а улаз је бесплатан. Према речима организатора након вишенедељних активности на адаптацији стадиона „Милан Средановић“ све је спремно за одигравање фудбалских утакмица.

Утакмице се играју у оквиру меморијалог турнира Стеван Ћеле Вилотић. Организација утакмице је у надлежности ФК „Хајдук Јуниор“ уз подршку Фудбалског савеза Србије и под покровитељством Општине Кула.

Меморијални турнир је почео 31. августа и трајаће до 4. септембра. Ове године на меморијалу ће учествовати репрезентације Израела, Црне Горе, Шкотске, Мађарске и Украјине. Екипе су подељене у две групе. Наша репрезентација се налази у групи А са Украјином и Шкотском, док су у групи Б Црна Гора, Мађарска и Израел.

Омладинска репрезентација Србије остварила је победу на старту турнира „Стеван Ћеле Вилотић“, изабраници селектора Милоша Велебита на Градском стадиону у Суботици били су бољи од вршњака из Шкотске – 3:1 (1:1).

Селектор Србије за овај турнир изабрао је 20 играча и два голмана. На списку се налазе голмани: Александар Поповић (Партизан) и Владан Ђекић (Интер); одбрана: Ранко Веселиновић (Војводина), Страхиња Бошњак, Јован Влалукин, Светозар Марковић (Партизан), Алекса Терзић(Црвена звезда), Стефан Величковић, Димитрије Каменовић (Чукарички); везни ред: Његош Петровић (Рад), Лазар Којић (Бородарац), Лука Илић (Црвена звезда), Мелетиос Мишковић (ПАОК), Страхиња Јовановић (Партизан), Немања Матијевић (Спартак), Михајло Нешковић (Војводина), Игор Максимовић (Вождовац) и нападачи: Лазар Николић (Партизан), Кристијан Живковић(Војводина), Ђорђе Јовановић (Партизан), Југ Станојев, Дејан Јовељић (Црвена звезда).

Поделите

Коментари су затворени.