Сајам запошљавања 1. јуна у Кули – преко 300 радних места

0

У просторијама Мађарског културног центра „Непкер“ у четвртак, 1. јуна, у периоду од 11 до 13 часова,  ће бити одржан Сајам запошљавања. Сајам организује Национална служба за запошљавање у сарадњи са локалном самоуправом. Заинтересовани послодавци и незапослена лица још увек могу да се пријаве за учешће на овом Сајму у Националну службу за запошљавање – испостава у Кули.

Тим поводом, Велибор Милојичић , председник Скупштине општине Кула, је изнео све битне информације у вези са овим догађајем :

-„Највећи број радника тражи компанија „Фиорано“ која тражи 200 радника и која ће градити погон у Кули. Шестог јуна одржаће се лицитација за продају два хектара земљишта у Индустријској зони у Кули и управо компанија „Фиорано“ је уплатила депозит од 20 посто. Пре свега на њихов захтев, Национална служба за запошљавање се обратила нама како би организовали Сајам. На Сајму запошљавања ће, осим „Фиорана“ , бити још петнаестак заинтересованих послодаваца, а оно што ми сад знамо је то да се тражи преко 300 радних места разних профила, као нпр. возачи, грађевински радници, шивачи коже и многи други. Овим путем упућујем позив свим незапосленим лицима са територије општине Кула да дођу на Сајам запошљавања. Ми смо, у договору са локалним превозником, обезбедили један аутобус који ће на релацији Сивац-Црвенка у 10:30 сати кренути из Сивца и бесплатно одвести сва заинтересована лица на Сајам. Такође смо незапосленим лицима из Руског Крстура и из Крушчића омогућили да редовном аутобуском линијом у 9:40 часова бесплатно дођу на Сајам уз приложени евиденциони плави картон који доказује незапосленост лица.“

 

Поделите

Коментари су затворени.