Успешно организована манифестација на тему безбедности возача мотоцикла и мопеда у Кули

0

У складу са Националном стратегијом безбедности саобраћаја Републике Србије и планом рада националног тела – Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, Асоцијација за безбедност мотоциклиста (АБМ) у сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја Општине Кула, успешно је организовала манифестацију о безбедности мотоциклиста и мопедиста у Кули, са акцентом на тренинг безбедне вожње мотоцикла и мопеда.

ABM 17 Zajednica Kula bez vz 08

Основни циљ Манифестације био је едукација и обука возача мотоцикла и мопеда о начинима безбедног управљања мотоциклом и мопедом, као и будућих возача двоточкаша у области безбедног учествовања у
саобраћају, на територији општине Кула. У ту сврху, у оквиру дводневне Манифестације, организоване су активности посвећене актуелним темама и тренинг безбедне вожње мотоцикла и мопеда.

У склопу манифестације  подељен је промотивни материјал учесницима и то: 10 заштитних кацига за мотоциклисте;-30 светлоодбојних прслука; 180 бидона за воду са поруком теме пројекта;  50 комплета блинекра за бицикле; 50 звона за бицикле;  флајери 500 посвећених безбедности саобраћаја двоточкаша.

ABM 17 Zajednica Kula bez vz 17

Поделите

Коментари су затворени.