Нови успех КК „Хајдук“ Кула

0

У суботу, 15. априла 2017. у Чачку је одржано Првенство Србије за сениорке и сениоре и истовремено престижни међународни турнир 46. „Златни Појас Чачка“, али овога викенда за млађе узрасне категорије.

Карате клуб „Хајдук“ је био врло успешан на оба такмичења и такмичари су остварили сјајне резултате.

Наш репрезентативац Ћаћић Миљан је наступио на Првенству Србије за сениоре у изузетној конкуренцији у категорији -67кг. Миљан је имао 4 борбе и остварио 3 победе и 1 пораз и освојио 3. место и бронзану медаљу. Борац КК „Хајдук“ Кула је одрадио одлично све мечеве, али је ипак поражен од стандардног репрезентативца и најбољег борца у тој катеогрији у Србији. Ћаћић је са овом медаљом ушао на шири списак сениорске репрезентације Србије и очекуја га велики изазов да се избори за првотимски статус, али са оваквом формом и континуитетом, рачунамо на то.

кк хајдук кула 2

На међународном турниру 46.“Златни Појас Чачка“ на којем је узело учешће мноштво националних селекција из Европе, девојчице и дечаци из КК „Хајдук“ Кула су остварили запажене наступе и постигли следеће резултате:

Пуцар Марко (пионири -45кг) – 2. место
Рајић Милица (женске наде -44кг) – 3. место
Међедовић Марко (мушке наде -37кг) – 3. место
Гириц Лука (мушке наде +52кг) – 3. место
„Можемо бити поносни и врло задовољни учињеним у Чачку, а посебно приступом и нивоом форме наших такмичара. На крилима тих резултата окрећемо се новим обавезама које нас очекују већ наредног викенда на Купу Војводине који је квалификациони за Куп Србије.“ – изјавио је тренер, Никола Гребер.

Поделите

Коментари су затворени.