Обука за правилно коришћење аутоседишта

0

У уторак, 11.04.2017. је у Кули, у организацији Републичке агенције за безбедност саобраћаја, Савета за безбедност саобраћаја општине Кула и Удружења Родитељ организована Обука за правилну употребу аутоседишта. Обука, која је одржана у сали Непкера у Кули  почела је у 11 сати обраћањем Дејана Алексића, члан Савета за безбедност саобраћаја Општине Кула.

Какву улогу у очувању безедности наших најмлађих имају аутоседишта, објаснио је Душко Пешић, начелник одељења за планирање, превенцију и едукацију Агенције за безбедност у саобраћају, који је нагласио да није довољно само поседовати ауто седиште, него и знати како се оно правилно намешта.

На крају обуке представници Општине Кула и Републичке агенције за безбедност саобраћаја су поделили 15 аутоседишта групе 0 плус и комбиновано, а извучени су и добитници 30 аутоседишта , од којих је половину финансирала Општина Кула.

autosedista

У исто време када је почела обука у Непкеру, у КЦ Кула је почела едукативна представа за децу, која су уз песму и игру учила о понашању и правилима у саобраћају.

pazljivko

Поделите

Коментари су затворени.