Obuka za roditelje o saobraćaju – „Pravilna upotreba autosedišta“

0

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa Savetom za saobraćaj opštine i Udruženjem građana „Roditelj“ Kula sprovodi obuku za pravilnu upotrebu bezbednosnih autosedišta za decu.
Obuka će biti organizovana 11. aprila 2017. godine u sali Nepker u Kuli sa početkom u 11 časova. U okviru obuke razgovaraće se o teorijskoj i praktičnoj upotrebi i pravilnoj montaži autosedišta u vozilima, uz diskusiju i pitanja na ovu temu. Obuke su namenjene članovima lokalnih saveta za poslove bezbednosti saobraćaja, patronažnim sestrama, vaspitačicama i vaspitačima, predstavnicima policije, roditeljima i drugim zainteresovanima koji se bave poslovima bezbednosti saobraćaja. Za ovu priliku pripremljena je brošura o pravilnoj upotrebi sedišta. Svrha obuke je podizanje nivoa informisanosti o temi upotrebe bezbednosnih sedišta, odnosno formiranje ispravnih stavova i ponašanja, kao i prenos znanja u vezi sa značajem njihove upotrebe i pravilnom postavljanju i korišćenju.
Organizatori najavljuju da će biti izvedene predstave za decu “Pažljivkova pravila u saobraćaju“ ( za decu uzrasta 6 i 7 god).

Takođe, 11. aprila u Nepkeru će biti održane obuke o bezbednosti u  saobraćaju za starije građane. Obuka počinje u 14 časova. Predviđeni su prigodni pokloni za učesnike obuke.

Letak OBUKA

Podelite

Komentari su zatvoreni.