Тимеа Папајчик наступа на Балканском Шампионату са сениорке и сениоре

0

Карате Клубу ХАЈДУК је припала изузетна част уручењем позива селектора сениорске репрезентације Србије Горана Шћепановића да чланица клуба, истакнута такмичарка у борбама Тимеа Папајчик наступи на Балканском Шампионату са сениорке и сениоре које се одржава у Чачку овога викенда (25.-26.03.2017.)

После изузетне сезоне како за клуб тако и за Тимеу, овај позив је дошао само као потврда квалитетног рада у клубу и контиуитета добрих резултата. Тимеа је у протеклој години постала шампионка Војводине и вицешампионка Србије у узрасној категорији млађих сениорки и већ се нашла на списку селектора млађих категорија. Последњи у низу успеха од пре пар викенда је опет прво место на Првенству Војводине, али у сениорској конкуренцији што је свакако и било пресудно за овај позив селектора.

Тимеа ће наступити у категорији -50кг и то у преподневним часовима недељу (26.03.). То ће бити њен први наступ за сениорску репрезентацију на овако важној смотри и очекују се позитивне вести праћене добрим резултатом. Она је већ од данас у карантину у хотелу Чачку са осталим репрезентативцима.

timea papajcik

Поделите

Коментари су затворени.