Дани Исидора Исе Бајића у Кули

0

Под покровитељством општине Кула у току је музичка манифестација „Јесен стиже дуњо моја“ – Дани Исидора Исе Бајића. У оквиру концерта у суботу, 29. октобра у  Културном центру Кула са почетком у 19 часова, наступиће Милош Радовић, баритон и Тамбурашки оркестар „Зоруле“ из Новог Сада.

На програму су соло песме и тамбурашка музика. Вече композиција Исидора Бајића и представљање књиге – „Осврт на рад Исидора Исе Бајића у позоришту“ биће  одржано у  уторак, 1. новембра са почетком у 19 часова у сали Културног центра. Наступају Хор и оркестар Гимназије „Јован Јовановић Змај“ из Новог Сада и писац књиге Светозар Радујко.

Вече виолине и клавира биће одржано у петак, 4. новембра у 19 часова , у Концертној сали музичке школе. Наступају Ивана Грујичић, виолина и Невена Радовановић, клавир. Последњи концерт на овогодишњој манифестацији, посвећеној нашем познатом композитору,  биће одржан у понедељак, 7. новембра са почетком у 19 часова, у Храму Светог Марка у Кули. Реч је о вечери духовне музике и представљање књиге „Патријарх Павле Светац којег смо познавали“. Наступају  хор „Исидор Бајић“ и писац Ђорђе Рандељ.

Поделите

Коментари су затворени.