„Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“

0

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine otvorio je Javni poziv za učešće u programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ za školsku 2016/17.

Pravo učešća imaju sve predškolske ustanove, osnovne i srednje škole (uključujući i muzičke, baletske, umetničke, škole za decu sa smetnjama u razvoju i škole za obrazovanje odraslih) sa sedištem na teritoriji Vojvodine.

Cilj programa „Za čistije i zelenije škole“ je podizanje nivoa svesti i lične odgovornosti za brigu o životnoj sredini, kao i podsticanje aktivnosti koje će doprineti negovanju i očuvanju čistijeg i zelenijeg ambijenta u obrazovno-vaspitnim ustanovama i lokalnim sredinama, navodi se u pozivu.

Popunjene prijave potrebno je poslati poštom, na adresu: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, sa naznakom: za program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Realizacija planiranih programskih aktivnosti u školi treba da bude u periodu od 1. novembra 2016. godine do 15. maja 2017. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 021 487 4183.

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ realizuje u saradnji s Pokrajinskim sekretarijatom za urbanizam i zaštitu životne sredine, Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Pokretom gorana Vojvodine.

Tekst Javnog poziva, prijavni obrazac i formular za plan aktivnosti mogu se pronaći ovde.

Podelite

Komentari su zatvoreni.