Sportski vikend

0

I ovog vikenda u središtu pažnje ljubitelja sporta će biti fudbal.

Centralni događaj biće susret finala Kupa Vojvodine za žene, u kojem će se u Sivcu sastati fudbalerke Poleta i Metalmania iz Kanjiže. Sivčanke su rešene da ubeleže het-trik, odnosno osvoje i treću uzastopnu titulu pobednika Kupa Vojvodine. Optimizam grade na svom kvalitetu, kao i na činjenici da igraju pred svojom publikom. Susret finala Kupa Vojvodine za žene, okršaj fudbalerki Poleta i Metalmanie iz Kanjiže će u Sivcu biti odigran u nedelju, a počeće u 16 sati.

Ovog vikenda je na programu četvrto kolo prvenstva u Somborskoj područnoj ligi i od pet predstavnika iz kulske opštine samo je Hajduk junior domaćin. Mladi Kuljani na svom terenu dočekuju Slaviju iz Pivnica rešeni da ubeleže i četvrtu uzastopnu pobedu. Lipar ide u goste poslednjeplasiranoj ekipi Budućnosti u Mladenovo. S obzirom na tu činjenicu Liparčani ističu da će učiniti sve kako bi se sa ovog gostovanja vratili zadovoljni. Mladost iz Kruščića ide u goste Hercegovcu u Gajdobru, sivački Polet je gost Terekveša u Svilojevu, a naš peti predstavnik Rusin ide u goste BSK-u u Bački Brestovac. Svi ovi susreti su na programu u nedelju, a počeće u 16 sati.

U trećem kolu prvenstva u Somborskoj međuopštinskoj ligi prvi razred obe ekipe iz naše opštine su gosti. Kula sutra ide u goste poslednjeplasiranom Graničaru u Gakovo rešena da osvoji ceo plen. Naš drugi predstavnik u ovom stepenu takmičenja fudbaleri Crvenke u nedelju idu u goste Hajduku u Stapar.  I ovi susreti će početi u 16 sati.

U trećem kolu prvenstva u Somborskoj međuopštinskoj ligi drugi razred Kulski fudbalski klub KFK ide u goste OFK Metalcu u Sombor. Ovaj susret je na programu u nedelju, a počeće u 16 sati i 30 minuta.

Đ. Bojanić

Podelite

Komentari su zatvoreni.