Спортски викенд

0

И овог викенда у средишту пажње љубитеља спорта ће бити фудбал.

Централни догађај биће сусрет финала Купа Војводине за жене, у којем ће се у Сивцу састати фудбалерке Полета и Металманиа из Кањиже. Сивчанке су решене да убележе хет-трик, односно освоје и трећу узастопну титулу победника Купа Војводине. Оптимизам граде на свом квалитету, као и на чињеници да играју пред својом публиком. Сусрет финала Купа Војводине за жене, окршај фудбалерки Полета и Металмание из Кањиже ће у Сивцу бити одигран у недељу, а почеће у 16 сати.

Овог викенда је на програму четврто коло првенства у Сомборској подручној лиги и од пет представника из кулске општине само је Хајдук јуниор домаћин. Млади Куљани на свом терену дочекују Славију из Пивница решени да убележе и четврту узастопну победу. Липар иде у госте последњепласираној екипи Будућности у Младеново. С обзиром на ту чињеницу Липарчани истичу да ће учинити све како би се са овог гостовања вратили задовољни. Младост из Крушчића иде у госте Херцеговцу у Гајдобру, сивачки Полет је гост Тереквеша у Свилојеву, а наш пети представник Русин иде у госте БСК-у у Бачки Брестовац. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 16 сати.

У трећем колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред обе екипе из наше општине су гости. Кула сутра иде у госте последњепласираном Граничару у Гаково решена да освоји цео плен. Наш други представник у овом степену такмичења фудбалери Црвенке у недељу иду у госте Хајдуку у Стапар.  И ови сусрети ће почети у 16 сати.

У трећем колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги други разред Кулски фудбалски клуб КФК иде у госте ОФК Металцу у Сомбор. Овај сусрет је на програму у недељу, а почеће у 16 сати и 30 минута.

Ђ. Бојанић

Поделите

Коментари су затворени.