Istorijski podvig Sivčana

0

U kvalifikacionoj utakmici za popunu Prve lige Sever ekipa Sivca 69 pobedila je Apatin rezultatom 23:22. Rukometaši Sivca su ovom pobedom zabeležili istorijski uspeh, obezbedivši, po prvi put, mesto u Prvoj ligi.

Od početka utakmice igralo se gol za gol, ali su na predah sa golom prednosti ipak otišli rukometaši Sivca. U nastavku su Sivčani nastavili sa sjajnom igrom i uspeli da povedu sa pet golova razlike, ali su se Apatinci pobrinuli da neutrališu prednost i završnicu učine neizvesnom. Ekipa Sivca je ipak pokazala veću želju za pobedom i na kraju slavila.

Igrač utakmice je golman Sivčana Luka Gluščević, koji je sjajnim odbranama stvorio svojoj ekipi šanse za golove, koje su na kraju iskorišćene.

Na ovoj utakmici sudili su Milosavljević Boriša i Trivković Danijel. Utakmica je odigrana u Somboru pred skoro punim tribinima koje su ispunili navijači i jednog i drugog kluba, koji su organizovano došli da bodre svoje miljenike. Viđeno je sportsko navijanje i susret ova dva tima protekao je u sjajnoj atmosferi, koja odavno nije zabeležena na rukometnim parketima Vojvodine.

Čestitamo i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj borbi i želimo im puno uspeha u predstojećim takmičenjima!

Podelite

Komentari su zatvoreni.